Compania noastra este service autorizat al producatorului Atlas Copco. Folosim doar piese de origine pentru lucrarile efectuate.

Cu o experienta de peste 20 de ani in repararea si intretinerea echipamentelor Atlas Copco, firma noastra va fi raspunsul cel mai bun pentru orice problema aparuta la un echipament Atlas Copco.

Personalul firmei noastre este instruit periodic direct de catre producator, dispunem de toata documentatia tehnica si sculele specific necesare pentru lucrarile de service si reparatii.

Cere Service compresoare

Servicii asigurate

 • Piese de origine Atlas Copco

  Echipamentele sofisticate vor functiona la cel mai bun randament doar cu piesele corecte montate corect. Pentru echipamentele Atlas Copco, asta inseamana sa folositi doar piese de origine si sa apelati la serviciile unor profesionisti.

  Un filtru de aspiratie cu o cadere de presiune de 25 mbar se transforma in scaderea capacitatii compresorului cu 2%. Un filtru de aspiratie necorespunzator poate duce la avaria compresorului ( elementul filtrant se poate exfolia iar hartia sa ajunga in elementul compresor sau in separator).

  Un separator de ulei cu o cadere de presiune de 1 bar creste consumul energetic al compresorului cu 7 % .

  Nu va puneti in pericol procesul de productie si nu va cresteti artificial costurile energetice doar prin folosirea unor piese care nu sunt corespunzatoare!

 • Mentenanta preventiva

  Echipamentul dumneavoastra Atlas Copco este supus unei serii de factori: timp, umezeala, caldura, frig si praft. Filtrele se vor colmata gradual, uleiul isi va pierde din caracteristici, garniturile se vor uza – prin mentenanta preventiva se pot preveni problemele si… este intotdeauna mai usor sa previi decat sa repari.

 • Reparatii la compresoarele Atlas Copco

  „Un client Atlas Copco achizitioneaza un produs de inalta fiabilitate si calitate. Insa, pot aparea defecte accidentale datorita lipsei de mentenanta preventiva etc. Vom fi alaturi de dumneavoastra pentru a va aduce echipamentul inapoi in cei mai buni parametri.

 • Servicii de audituri energetice

  Aerul comprimat este prea scump ? O posibila cauza poate fi functionarea incorecta a statiei dumneavoastra de compresoare. Pierderi in reteaua de aer comprimat, alegerea incorecta a accesoriilor de tratare aer comprimat, accesorii. Toate astea vor creste factura dumneavoastra de energie.

  Specialistii nostri va stau la dispozitie: monitorizam, inspectam si gasim solutiile pentru a eficientiza producerea si distributia de aer comprimat.

  Cei peste 200 de clienti cu care colaboram va pot confirma profesionalismul echipei noastre.

VREI SERVICE PENTRU COMPRESOARE?

Lucram cu produse de calitate iar experienta echipei noastre ne face un partener de incredere!

 

Contacteaza-ne!