Certificarea acordata de Atlas Copco Tools pentru divizia noastra de reparatii scule pneumatice, a venit ca un rezultat al muncii de imbunatatire continua a serviciilor oferite.

Implementarea filozofiei “LEAN” in activitatea de service a dus la cresterea calitatii si o scadere a timpului de raspuns.

SERVICII ASIGURATE

 • Reparatii echipamente Atlas Copco

  polizoare

  slefuitoare

  biaxuri

  surubelnite, etc

 • Mentenanta preventiva

  Ca orice alte masini, sculele industriale Atlas Copco au nevoie de mentenanta preventiva pentru a functiona la capacitate maxima si pentru a oferi potentialul maxim de fiabilitate. Oferim servicii de mentananta preventiva, la cerere sau pe baza de contract ( sunt posibile diferite contracte de mentenanta in functie de nevoile dvs.).

 • AirScan pentru echipamente pneumatice.

  Stiati ca o presiune de 4 bar duce la o functionare a motorului pneumatic la 65% din capacitate. Specialistii nostri va stau la dispozitie cu o monitorizare, masurare si prouneri de optimizare a reteli dvs. de aer comprimat.

 • Calibrari echipamente

  In prezent, Energo Star ofera calibrarea tuturor dispozitivelor pentru alte marimi (lungime, greutate, temperatura, etc.) in laboratoarele acreditate. In aceste cazuri, putem efectua calibrarea pe locul de amplasare sau ne vom ocupa de transportul dispozitivelor de masurare in cutii special de expediere, catre laborator. Prin tehnicienii nostri de service suntem mereu alaturi de dumneavoastra, clientii nostri, si va putem oferi suport individual pentru uneltele si echipamentul de masurare.

 • Traininguri

  O echipa formata din operatori, ingineri de linie şi personal de verificare a calitatii cu o buna pregatire asigura o performanta optimă a echipamentelor, o productivitate sporita si utilizarea corecta (in parametric recomandati de producator) a echipamentelor in linia de productie. Programele noastre personalizate de training tehnic formeaza participantilor capacitatea de a identifica si determina daca problemele din productie se datoreaza echipamentelor sau pieselor folosite in asamblare.

VREI SERVICE PENTRU SCULE ATLAS COPCO?

Lucram cu produse de calitate iar experienta echipei noastre ne face un partener de incredere!

 

Contacteaza-ne!