Home » Compresoare aer » Compresoare fără ulei (oil free) » Compresoare cu șurub

Compresoare cu șurub


Compresor de aer fără ulei proiectat pentru eficienţă energetică

Componentele gamei de compresoare de aer cu şurub rotativ ZR/ZT fără ulei au fost proiectate cu atenţie la nivel intern. Sunt reduse pierderile şi căderea de presiune la minimum, rezultând o eficienţă maximă a pachetului compresorului. Compresoarele noastre fără ulei sunt certificate, de asemenea, pentru clasa 0, oferind cea mai mare puritate a aerului la cel mai mic cost total de proprietate. Prin utilizarea tehnologiilor noastre cu şurub rotativ, vi se garantează un compresor fiabil şi eficient.


Aer certificat fără ulei
Cu gama de compresoare de clasă 0, aveţi siguranţa că lucraţi cu zero risc de contaminare, produse nesigure sau pierderi din cauza perioadelor de nefuncţionare.

Corespunde unui standard de calitate de top din domeniul alimentar şi al băuturilor
Certificare ISO 22000 pentru unitatea noastră de producţie fără ulei din Anvers, Belgia. Sistemul de management al siguranţei alimentare este aplicabil tuturor compresoarelor noastre de aer fără ulei tip Z de clasă 0, precum şi uscătoarelor şi filtrelor conexe.

Economii de energie de până la 35%
Proiectat pentru eficienţă ridicată. Economisiţi mai multă energie cu tehnologia noastră de turaţie variabilă (VSD), funcţia de recuperare a energiei şi cu uscătoarele MD care nu consumă energie.

Instalare rapidă şi uşoară
Sisteme plug-and-play cu uscătoare integrate, VSD şi recuperarea energiei. Instalare uşoară, la costuri reduse, şi o pornire rapidă garantată.

Fiabilitate optimă
60 de ani de inovaţie şi experienţă. Bază instalată mare. Durată mare de viaţă datorită componentelor proiectate şi brevetate de Atlas Copco: răcitoare din oţel inoxidabil, angrenaje AGMA A5/DIN 5 şi cele mai recente sisteme cu acţionare de tip invertor. Control asigurat al calităţii prin testarea fiecărei unităţi.

Prezenţă globală – service local
Portofoliul nostru de produse post-vânzare este adaptat necesităţilor dvs., asigurând o fiabilitate şi o disponibilitate optimă a echipamentelor de aer comprimat la costuri operaţionale minime.

 

Compresoare cu șurub

Doriţi mai multe informaţii?

Scrieţi-ne pentru a solicita detalii tehnice sau ofertă personalizată pentru proiectul dumneavoastră.

Cerere ofertă
10+ ani experiență
în servicii și echipamente
200+ lucrări și
proiecte finalizate cu succes
soluționare rapidă
pentru orice intervenție sau service
mărci de prestigiu
furnizori și produse calitative