Home » Instalaţii tehnologice » AirNET soluție de conducte din aluminiu

AirNET soluție de conducte din aluminiu

AIRnet este un sistem de conducte rapid, ușor și fiabil, proiectat pentru aer comprimat, vid și alte aplicații de gaz inert de la sursă până la punctul de utilizare cu cea mai mica pierdere.

conducte aer comprimat

Rapid, ușor și fiabil

AIRnet Aluminiu este cea mai eficientă soluție pentru rețeaua dvs. de aer sau gaze. Instalarea sa rapidă și ușoară vă face operațiunile să funcționeze în timp record. AIRnet este etanș și fără coroziune. Tevile și fitingurile sale au o garanție de 10 ani.conducte aer comprimat2

Sigur, solid și curat

Sistemul de conducte din oțel inoxidabil AIRnet asigură livrare de aer 100% fără ulei de la generare până la punctul de utilizare, în conformitate cu cele mai înalte standarde de calitate.

Economisiți investitia pe care cu alte sisteme de conducte o pierdeti

Dacă vă uitați la costul total de proprietate, AIRnet se va dovedi a fi cea mai bună alegere de investiție pe care o puteți face. Rețeaua de conducte este proiectată pentru a sprijini excelența operațională durabilă în procesul dvs. de producție. Proiectarea materialelor și a produselor, costurile de instalare și întreținere, flexibilitatea și siguranța - toate acestea influențează costul total și nivelul de eficiență al producției.

Susținerea eficienței energetice

AIRnet vă reduce costurile cu energia. Conductele AIRnet și conexiunile fără sudură au o etanșare superioară pentru a preveni scurgerile și a reduce frecarea la minim. Acest lucru previne căderile de presiune, economisește energie și contribuie la sustenabilitatea producției dumneavoastră.

Pentru orice rețea de conducte existentă

AIRnet susține dinamica afacerii dvs. 

Gama completă de produse oferă flexibilitatea de a utiliza sistemul pentru o gamă largă de aplicații. Poate fi conectat la orice rețea existentă în cel mai scurt timp și tehnologia sa modulară vă oferă avantajul de a modifica / extinde rețeaua fără a vă afecta producția. AIRnet este soluția pentru viitor!

Doriţi mai multe informaţii?

Scrieţi-ne pentru a solicita detalii tehnice sau ofertă personalizată pentru proiectul dumneavoastră.

Cerere ofertă
10+ ani experiență
în servicii și echipamente
200+ lucrări și
proiecte finalizate cu succes
soluționare rapidă
pentru orice intervenție sau service
mărci de prestigiu
furnizori și produse calitative