Home » Pompe de vacuum » Pompe cu gheară

Pompe cu gheară


Pompe de vid cu gheare uscate

Simplitatea, robustețea, eficiența și capacitatea de manipulare a contaminanților pompelor de design DZS le fac alegerea inteligentă pentru aplicația dumneavoastră. Construită conform standardelor și calității exacte, noua pompă cu gheare uscate vă oferă o soluție fără probleme și rentabilitate.

Conectat pentru a împuternici

Oferim vid în mii de aplicații, cum ar fi sistemele centrale din spitale, rutare CNC, transport pneumatic, saloane de muls, în condiții de siguranță, fiabilitate si eficiente.

 

Fiabilitatea în care puteți avea încredere

Zeci și mii de pompe cu gheare continuă să funcționeze în liniște și eficient în toate colțurile lumii. Cu o rată scăzută de eșec pe o durată lungă de viață, pompele noastre funcționează chiar și în cele mai dificile condiții.

 

Maeștri ai inovației

Când am achiziționat Edwards, compania care a introdus prima dată tehnologia cu gheare în aplicațiile de vid din industria electronică de înaltă tehnologie, am combinat tehnologia noastră inovatoare multi-gheare pentru compresoare, cunoștințe și experiență pentru a produce produse cu costuri reduse, eficiente și fiabile.

Complet certificat ISO

Mașinile noastre cu gheare uscate îndeplinesc cerințele exigente ale ISO 9001, ISO 14001 și OHSAS 18001, verificate de Lloyds din Londra. Cu o garanție de top pe piață și o rețea de asistență pentru servicii în 180 de țări, aveți o asigurare 24/7 că produsele și procesele dvs. sunt păstrate constant în cea mai bună stare de funcționare posibilă.

 

Rezistență la coroziune încorporată

Gheare din oțel inoxidabil rezistente la coroziune - ca standard și o cameră de pompare acoperită durabilă, face DZS potrivit pentru multe aplicații dure.

 

Întreținere ușoară

Rulmenții și etanșările cu durată lungă de viață, un element de pompare separat și izolat, precum și cele mai simple modele potrivite pentru accesul rapid la camera de pompare fac o curățare ușoară în cazul mentenanței.

Vacuum - o privire de ansamblu

Catalog solutii vacuum

Pompe eficiente de vid cu costuri reduse ale ciclului de viață

Noua gamă bazată pe tehnologia cu gheare uscate a Atlas Copco prezintă un design inovator care creează un nou punct de referință pe piața pompelor cu gheare. Simplitatea, robustețea, eficiența și capacitatea de manipulare a contaminanților acestor pompe le fac alegerea inteligentă pentru aplicația dumneavoastră. Construită la standardele și calitatea exigente solicitate de clienții noștri, noua pompă cu gheare uscate vă oferă o soluție fără probleme și rentabilă pentru a vă satisface nevoile.

Caracteristicile inovatoare, cum ar fi camera de pompare uscată (fără ulei), nivelurile reduse de zgomot, motoarele eficiente, designul compact cu o amprentă mică, asigură eficiența.

 

Proiectat pentru o durată lungă de viață, funcționare eficientă și fiabilă

Mașina cu gheare uscate are câteva caracteristici de design fantastice, inclusiv gheare rezistente la coroziune din oțel inoxidabil. Renumita acoperire de suprafață Atlas Copco aplicată camerelor de procesare a pompelor s-a dovedit a fi de neegalat în compresoarele noastre.

 

Specificații tehnice ale produsului

 
Versiune cu vid (50Hz)                   MetricImperial
Deplasare nominală: 65 - 300 m3/oră     38 - 176 cfm
Presiune finală: 50 - 140 mbar (a)     37,5 - 105 Torr
Puterea arborelui: 1,8 - 6,2 kW 2,0 - 8,3 CP
 
Versiune joasă presiune (50 Hz)    MetricImperial
Deplasare nominală: 150 - 300 m3/oră     90 - 180 cfm   
Presiune finală: 2,5 bari (g) 36 psi (g)
Puterea arborelui: 11 - 19 kW 15-25 CP

 

 

Pompa vid gheare

DZS 100 - 400 VSD⁺ - Pompa de vid uscată mono-gheare cu tehnologie VSD⁺

Pompele de vid Atlas Copco au oferit întotdeauna costuri mai reduse ale ciclului de viață, performanțe mai mari, consum mai mic de energie și întreținere ușoară. Acum, cu pompa de vid inteligentă DZS VSD⁺, obțineți asta și multe altele. Gândiți-vă la inteligență, optimizare, o pompă plug & play, digitalizare și o aplicație mobilă.

Certificat clasa 0

Certificat ca fiind inofensiv pentru calitatea aerului înconjurător în timpul procesului, eliminând riscul de deteriorare provocată de ulei a aplicațiilor, produselor sensibile și a eliminat potențialele daune aduse oamenilor și mediului

 

Unitate invertor VSD⁺

DZS VSD⁺ este capabil să funcționeze continuu la nivelul maxim de vid, fără a se supraîncălzi fără a îndeplini fără efort o gamă mai largă de cerințe de proces și aplicații de vid.

 

Inteligența centralizată

Echipat cu o unitate VSD⁺ pe motor, care permite funcționalitatea PI-Loop, precum și mai multe opțiuni pentru conectivitate de la distanță - HMI prin smartphone sau PC, citire și control Fieldbus și controlere Mk5s

Controlează-ți pompa cu aplicația mobilă VSD⁺

Aplicația VSD⁺ disponibilă pe dispozitivele iOS și Android vă permite să controlați și să monitorizați o pompă de vid cu telefonul smartphone. Aplicația VSD⁺ permite comisionarea ușoară a pompei de vid DZS VSD⁺ furnizând doar trei parametri - presiune țintă, întârziere pornire / oprire și nivel de oprire

 

Element inteligent conceput

Elementul principal este izolat de restul pompei, oferind acces rapid pentru întreținere și lagăre și etanșări cu durată de viață mai lungă

 

Opțiune pentru aplicații umede disponibile

Variante disponibile, care includ un separator de lichid de admisie și o instalație de scurgere a condensului, în special pentru aplicații umede.

 

O pompă de vid concepută pentru a se potrivi nevoilor procesului

DZS 100 VSD⁺, DZS 200 VSD⁺ și DZS 400 VSD⁺ sunt o gamă de pompe de vid cu gheare uscate certificate Clasa 0; monostadiu, fără ulei, răcit cu aer și cu tehnologia de acționare a invertorului VSDter încorporată.

Seria DZS VSD⁺ reprezintă o gamă de pompe durabile și durabile, cu întreținere foarte redusă pentru aplicații de vid aspre. Aceste mașini compacte cu amprentă mică oferă fiabilitate ridicată printr-un design robust și robust.

 

Un design robust

Fabricate pe baza elementelor esențiale ale designului compresorului Atlas Copco, aceste pompe prezintă câteva materiale inovatoare de construcție și acoperiri pentru o durată lungă de viață de funcționare fiabilă chiar și în condiții dure.

Toate pompele au gheare din oțel inoxidabil rezistente la coroziune, ceea ce face DZS VSD⁺ potrivit pentru aplicații dure.

 

Specificații tehnice ale produsului

TipViteza minima de pompare    Viteza maximă de pompare    Vacum final    Motor power
  m 3 h / cfm m3 h / cfm mbar / ”HgV kW / CP
DZS 100 VSD +     6/4 105/62 50/28.4 3/5
DZS 200 VSD + 3/2 189/111 50/28.4 5,5/7
DZS 400 VSD + 44/26 398/234 140/25.4 11/15

 

Pompe vid multi gheare

 

Pompele de vid uscate cu mai multe gheare

Un sistem complet de pompare cu vid cu mai multe gheare într-o cutie. O soluție perfect concepută pentru a satisface cerințele dvs. mai mari de proces.

Plug & Play

Acest concept de proiectare reduce foarte mult complexitatea și costurile de instalare în comparație cu alte proiecte de sisteme centrale. Pachetul constă nu numai din pompe, ci cuprinde și galeria de admisie comună și galeria de evacuare rezultând două conexiuni simple de țevi.

 

Zgomot redus

Atlas Copco se mândrește cu oferirea de soluții ecologice, iar zgomotul joacă un rol important. Reputația noastră pentru proiectarea și construirea copertinelor de reducere a zgomotului este renumită în industrie și provine de la mulți ani de experiență în lumea compresoarelor.

Controlabilitate completă

Controlerele de pompă multi-vid DZM-VSD⁺ de la Atlas Copco permit pachetului DZM să pornească / oprească și să controleze simultan mai multe pompe de vid în funcție de presiunile de lucru setate. Controlerul vine cu un convertizor de frecvență încorporat pentru pompa de plumb, iar pompele de întârziere sunt pornite cu demaroare ușoare pentru a ușura sarcina și a prelungi durata de viață a pompei.

 

Sistem de monitorizare Elektronikon®

Un sistem de monitorizare de ultimă generație pentru pompele de vid. Este simplu, dar cuprinzător și duce la economii de energie. De asemenea, vă poate integra sistemul de gestionare a instalației datorită unei opțiuni de monitorizare la distanță.

 

Un sistem complet de pompare cu vid cu mai multe gheare

Oferim un sistem complet de pompare cu vid cu mai multe gheare într-o cutie. O soluție perfect concepută pentru a vă satisface cerințele de proces mai mari, cu un sistem central de vid, bazat pe renumita filosofie a compresorului Atlas Copco. Acest pachet de pompare sub vid oferă un sistem complet controlabil, cuprins între 44 și 1.230 m 3 / h, integrat într-un singur dulap cu un concept simplu „plug & play”.

 

Inima care bate

În centrul acestui sistem se află pompa cu gheare DZS 300 V, care oferă eficiență, robustețe și performanță maximă, cu cele mai bune acreditări din clasă.
Cu trei dimensiuni de sistem disponibile plus opțiunea de a extinde sistemul de aspirare centrală cu pachete multiple controlate central, putem oferi o soluție completă la cheie, indiferent de cerințele dumneavoastră.

 

Specificații tehnice ale produsului

TipNumărul de  pompe integrateDeplasare nominalăNivelul final de vid Domeniul de temperatură ambiantă permis

Dimensiunea conexiunii de intrare

Dimensiunea conexiunii de evacuare
  

m 3 / h  @ 50Hz grilă **

 

 

mbar

 

  

° C

 

 

Flanșă

 

Flanșă

 

  
DZM 600 VSD⁺ 2 604   150     0 - 40   DN80 DN80
DZM 900 VSD⁺ 3 874   150     0 - 40   DN100 DN100
DZM 1200 VSD⁺ 4 1143   150     0 - 40   DN100 DN100
Pompe cu gheară

Doriţi mai multe informaţii?

Scrieţi-ne pentru a solicita detalii tehnice sau ofertă personalizată pentru proiectul dumneavoastră.

Cerere ofertă
10+ ani experiență
în servicii și echipamente
200+ lucrări și
proiecte finalizate cu succes
soluționare rapidă
pentru orice intervenție sau service
mărci de prestigiu
furnizori și produse calitative