Home » Pompe de vacuum » Pompe cu inel lichid

Pompe cu inel lichid


Pompe cu inel de apă

Atlas Copco continuă să creaze şi să dezvolte noi modele de pompe de vacuum. Oferim module de "plug & play" (utilizare imediată) sau sisteme customizate.

Catalog solutii vacuum

 

Pompa cu inel de apă de la Atlas Copco

Punem accentul pe pompe de vacuum şi soluţii de vacuum, iar pompele cu inel de apă sunt create pentru aplicaţii complexe, într-un număr mare de configuraţii. Sunt pretabile pentru aplicaţii cu o singură trecere, cu recirculare parţială sau recuperare totală. Pompele noastre cu inel de apă sunt disponibile fie ca sisteme ’plug and play’ (utilizare imediată), fie în variante customizate pentru a putea veni în întâmpinarea tuturor nevoilor aplicaţiilor dvs.

Pompa de Vacuum pentru toate cerinţele dvs

Pompa de vacuum cu inel de apă- AW este disponibilă fie într-o singură treapă (AWS), fie în două trepte (AWD), având o capacitate de 170-37500 m³/h şi livrând până la 30 mbar(a). Pompele noastre cu inel de apă sunt ideale pentru aplicaţii specifice, umede, murdare şi/sau aplicaţii din industria grea. Pompele AWS şi AWD au un design solid, dar simplu, sunt fiabile şi eficiente în livrarea vaccum-ului utilitar sau de proces.

Pompa de vacuum cu inel de apă- de ajutor pentru multe industrii

Pompa cu inel de apă de la Atlas Copco este potrivită pentru o mulţime de aplicaţii, cum ar fi: minerit, extrudarea cărămizilor, aplicaţii din industria de automotive, de ciment şi produse conexe, din industria chimică, procesarea alimentelor, din industria de prelucrare, metalurgică, a produselor din hârtie şi derivate ale acestora, din industria de pretrol, de ulei şi gaze, plastică, textilă, energetică şi de utilităţi.

Pompe cu inel lichid

Doriţi mai multe informaţii?

Scrieţi-ne pentru a solicita detalii tehnice sau ofertă personalizată pentru proiectul dumneavoastră.

Cerere ofertă
10+ ani experiență
în servicii și echipamente
200+ lucrări și
proiecte finalizate cu succes
soluționare rapidă
pentru orice intervenție sau service
mărci de prestigiu
furnizori și produse calitative