Home » Pompe de vacuum » Pompe cu paleţi

Pompe cu paleţi


Pompe cu palete rotative cu injectie de ulei

Pompele de vid cu palete rotative sunt potrivite în mod ideal pentru o gamă largă de aplicații de vid mai mic sau mediu, cum ar fi laboratoare generale și chimice, analize, uscare prin congelare, inginerie de proces și multe altele. O pompă rotativă cu palete funcționează prin deplasare pozitivă, care este atunci când volumele de aer sau gaz sunt limitate într-un spațiu închis și sunt comprimate când spațiul este redus mecanic.

Controlul balastului de gaz pentru a ajuta la manipularea sarcinilor mari de vapori de apă

      

Ușor de întreținut cu seturi de service convenabile

      

Port de admisie central pentru a permite montarea ușoară a pompei mecanice de crestere a presiunii, dacă este necesară

 

Pompa vid palete mini

Vacuum - o privire de ansamblu

Catalog solutii vacuum

 

Sisteme mici de vid de pompe cu palete - injectie de ulei

Mini sistemele noastre de vid sigilate în ulei oferă fiabilitate și performanțe esențiale și reușesc în condiții de producție dificile. Acestea acoperă majoritatea cerințelor a numeroși consumatori de vid.

Conectează și utilizează

Sistemul este prevăzut cu un rezervor, un dulap electric cu controler și un filtru în fața tuturor pompelor - atât de gata de utilizare.

 

Beneficii pe care te poți baza

Datorită utilizării noilor noastre pompe de vid cu palete sigilate cu ulei, sistemele GVC asigură o fiabilitate ridicată printr-un design robust și o retenție optimă a uleiului la toate presiunile de funcționare, menținând niveluri reduse de zgomot și vibrații.

 

Economii de energie

Datorită reglării presiunii, GVC permite economisirea semnificativă a energiei atunci când funcționează numai când este nevoie de vid.

 

Fiabilitate mai bună cu întreținere minimă

Noile noastre sisteme centrale montate pe plug and play cu palete rotative etanșate cu ulei dintr-o singură etapă din gama GVC vă oferă cererea de vid pentru numeroși consumatori de vid.

Modulare

 • Aceste mini sisteme pot fi compuse cu 1 până la 3 pompe cu aceeași dimensiune a motorului pentru un debit între 1 * 25 m3 / h (1 * 14 cfm) și 3 * 300 m3 / h (3 * 176 cfm).
 • Instalare Plug & Play și cu posibilitatea reglării presiunii, GVC permite economii semnificative de energie.
 • Un sistem central de vid permite eliminarea emisiilor de ulei și a zgomotului din zona de producție și garantează un mediu mai bun pentru operatori.
 • Un sistem central de vid înseamnă, de asemenea, mai multă fiabilitate; nicio oprire de producție din cauza unei defecțiuni la o pompă de vid.
 • Service ușor - fiecare pompă poate fi izolată în orice moment. În plus, întrerupătorul termic al uleiului, monitorul nivelului de ulei și indicatorul de suprapresiune de pe filtre sunt furnizate în monitorizare standard , ușor de utilizat, cu controler PLC - controler MK5 pe caracteristică completă

Specificații tehnice ale produsului

Constă de obicei din:

 • până la 3 pompe GVS A (de la 25 la 300 m3/h )
 • vas tampon
 • supapă manuală
 • filtru de praf la intrarea pompei
 • manometru / senzor
 • regulator de presiune în două trepte dulap electric cu controler 
 • toate componentele de conectare
Pompa vid VSD

Pompe de vid cu palete rotative turație variabilă

GVS 80-400 VSD⁺ sunt o gamă dintr-o serie robustă și foarte apreciată de pompe de vid cu palete rotative cu acționare directă, cu o singură treaptă, injectie de ulei, răcite cu aer și cu tehnologia de convertizor VSD⁺ integrată.

Design robust, acceptat de industrie

Ușor de instalat datorită designului compact, care economisește spațiu, cu fiabilitate ridicată printr-un design robust și o întreținere și uzură reduse datorită vitezelor arborelui selectate optim

 

Invertor VSD

Tehnologia de acționare a invertorului cu turație variabilă încorporată pe partea superioară a pompei asigură controlul presiunii

Monitorizare de la distanță

Seria GVS VSD⁺ poate fi controlată și monitorizată cu aplicația Atlas Copco VSD⁺, oferind vizualizări live ale performanței pompei prin Bluetooth

 

Element de pompă de vid

Componentele cheie din element (sau etaj) au fost optimizate pentru o pompare eficientă a vidului la cel mai mic consum de energie posibil și la temperatura optimă de funcționare

Separator de vapori de ulei

Montat direct pe elementul pompei de vid, separatorul de vapori de ulei utilizează separarea în mai multe etape. Filtrul de coalescență a uleiului fin maximizează reținerea uleiului, permițând amplasarea pompei de vid aproape de punctul de utilizare

 

Supapă de retur de admisie

Supapa anti-retur protejează pompa de vid în cazul opririi pompei fără aerisirea prealabilă a punctului de utilizare

 

Tehnologie de palete inteligente și conectivitate

Seria GVS VSD⁺ este o gamă robustă și foarte apreciată de pompe de vid cu un design avansat tehnologic. GVS VSD⁺ funcționează în conformitate cu principiul dovedit al paletelor rotative cu injectie de ulei, care a fost utilizat cu succes de mulți ani în toate aplicațiile generale de vid din industrie.

Cu gama noastră de pompe de vid cu palete rotative inteligente GVS VSD⁺, am dus fiabilitatea tradițională cu un pas mai departe prin adăugarea de informații prin tehnologia Variable Speed ​​Drive (VSD) și conectivitatea de la distanță cu aplicația noastră VSD⁺.

Specificații tehnice ale produsului:

Model de pompă (50/60 Hz) Viteza de pompare min-maxPresiune finalăMotor power

 

 

m 3 / h / cfm

 

mbar (a) / Hg (V) / Torr

       

kW / CP

 

GVS 80 VSD⁺ 51 - 78 / 30 - 45 0.5/29.88/0.37 2.2/3
GVS 120 VSD⁺ 84 - 117 / 49 - 68 0.5/29.88/0.37 3.7/5
GVS 255 VSD⁺ 119 - 250 / 70 - 147 0.3/29.89/0.22 7.5/10
GVS 400 VSD⁺                               187 - 351 / 110 - 206                      0.3/29.89/0.22 11/15
Pompe cu paleţi

Doriţi mai multe informaţii?

Scrieţi-ne pentru a solicita detalii tehnice sau ofertă personalizată pentru proiectul dumneavoastră.

Cerere ofertă
10+ ani experiență
în servicii și echipamente
200+ lucrări și
proiecte finalizate cu succes
soluționare rapidă
pentru orice intervenție sau service
mărci de prestigiu
furnizori și produse calitative