Home » Pompe de vacuum » Pompe cu șurub

Pompe cu șurub


Pompe cu șurub cu injectie de ulei tehnologie VSD

Pe baza principiilor de design plug-and-play bine cunoscute și durabile ale compresoarelor noastre, aceste pompe de vid au fost proiectate să funcționeze optim la presiuni de funcționare frecvent întâlnite în aplicațiile industriale.

Eficiență energetică ridicată

Datorită vitezei variabile și a controlului punctului de setare, GHS VSD + furnizează fluxul dorit fără exces. Nu există risipă de energie. Tehnologia cu șuruburi de ultimă generație acționată direct cu un motor de eficiență premium IE3 contribuie, de asemenea, la un consum redus de energie.

                   

Fiabilitate ridicată

Zonele calde și reci izolează căldura producând componente de temperatură ridicată de componentele electronice, care garantează performanțele excelente ale pompei, evitând condensul. Acest lucru asigură o răcire perfectă și o durată lungă de viață a componentelor electronice. În plus, durata de viață a elementului cu șurub este semnificativ mai lungă decât cea a paletei, ceea ce permite creșterea semnificativă a timpului între întreținere.

Productivitate durabilă / ecologică

Cu un design inovator și patentat de reținere a uleiului care reține uleiul la <3 mg / m³, chiar și sub cea mai mare sarcină, vă oferă o calitate optimă a aerului epuizat. În plus, datorită componentelor silențioase, copertinei și unității de viteză variabilă, nivelul de zgomot este redus cu două, comparativ cu tehnologiile tradiționale.

 

Instalare ușoară și rapidă

GHS VSD + este o soluție plug-and-play, care include un controler Elektronikon, o cabină și un baldachin. În afară de aceasta, instalarea este într-o singură carcasă îngrijită, cu o amprentă mică (echivalentă cu dimensiunea unui palet standard pentru GHS 350-900VSD + ).

 

Eficient și fiabil

Motorul oricărui sistem central de vid este pompa de vid. Cererea variabilă din procesul dvs. duce adesea la opriri frecvente. Acestea pot duce la rândul lor la probleme mecanice și electrice ale motorului, cum ar fi supraîncălzirea, ruperea ventilatorului, degradarea uleiului și delaminarea paletelor. 

În mod tradițional, modalitatea de a depăși aceste probleme este de a utiliza o bandă largă de presiune pentru a limita numărul de stop-starturi. Din păcate, aceasta nu este o soluție rentabilă. O soluție mult mai bună este să folosiți o unitate de viteză variabilă (VSD). Pompa de vid cu VSD furnizează doar ceea ce este necesar. 

Pompele de vid GHS VSD + sunt ideale pentru o gamă largă de aplicații în materiale plastice, sticlă, îmbuteliere, conservare, lemn, ambalare, tipărire și hârtie, ambalare pentru carne și multe altele. GHS 350-900 VSD + este soluția ideală atunci când este necesară o pompă dedicată în zona de producție. GHS 1300-5400 VSD + poate fi, de asemenea, configurat ca o soluție dedicată, dar este utilizat în mod normal în camera de utilitate a aplicațiilor sistemului de vid central. 

GHS VSD + este disponibil în versiunea Turbo pentru ciclism rapid și configurație dedicată, precum și în versiunea Umedă cu o capacitate mai mare de tratare a apei. O opțiune de recuperare a energiei poate fi adăugată și pe GHS 1300-5400VSD + , permițându-vă să recuperați în medie 75% din puterea de intrare. 

Seria GHS VSD + a demonstrat o performanță semnificativ mai bună față de tehnologiile tradiționale cu viteză fixă; economisind potențial 50% * sau mai mult în costurile energiei.

* În majoritatea aplicațiilor, comparativ cu tehnologiile tradiționale de vid cu viteză fixă ​​bazate pe măsurare cu instrumentul nostru de audit energetic Vbox.

Industrii

  • Conserve
  • Îmbutelierea
  • Ambalare
  • Electronică
  • Prelucrarea lemnului
  • Plastic
  • Tipărire și hârtie
  • Si multe altele

Specificații tehnice ale produsului

 
 MetricImperial
Deplasare nominală:      400 - 5004 m 3 / oră      240 - 2945 cfm
Presiune finală: 0,35 mbar (a) 0,26 Torr
Puterea arborelui: 5,5 - 90 kW 7,5 - 120 CP

 

Pompe cu șurub

Doriţi mai multe informaţii?

Scrieţi-ne pentru a solicita detalii tehnice sau ofertă personalizată pentru proiectul dumneavoastră.

Cerere ofertă
10+ ani experiență
în servicii și echipamente
200+ lucrări și
proiecte finalizate cu succes
soluționare rapidă
pentru orice intervenție sau service
mărci de prestigiu
furnizori și produse calitative