Home » Tratare aer comprimat » Filtre de linie » Filtre de înaltă eficiență

Filtre de înaltă eficiență


Filtre de vapori de ulei

Filtru QD

Filtre de vapori de ulei QD(+)

Filtrul nostru de înaltă performanţă pentru îndepărtarea vaporilor de ulei elimină vaporii de ulei şi mirosurile din aerul comprimat.

Puritatea aerului

Straturile foarte eficiente de carbon activ ale QD, cu capacitate ridicată de absorbție, garantează eliminarea cantităţii maxime de vapori de ulei

 

Economii de energie

Designul şi mediul de filtrare optime utilizate minimizează căderea de presiune şi menţin costurile de operare la un nivel scăzut.

Întreţinere simplă

Întreţinerea filtrelor este facilitată de elementele montate prin împingere, în timp ce nervurile exterioare de pe carcasa filetată asigură o prindere fermă

 

Performanţă ridicată

Materiale de înaltă calitate, precum miezuri din oţel inoxidabil, garnituri inelare duble, capace etanşate cu răşină epoxidică şi carcase de filtru acoperite cu strat anticoroziv, asigură performanţe şi fiabilitate ridicate.

 

QD asigură filtrarea optimă a vaporilor de ulei

Filtrul nostru QD(+) cu carbon activat reduce în mod eficient vaporii de ulei şi mirosurile din fluxul de aer comprimat, pentru a proteja investiţia, echipamentele şi procesele. Prin utilizarea adsorbţiei, straturile de carbon activ vor reduce conţinutul de ulei rezidual la mai puţin de 0,003 mg/m³. Căderea de presiune rămâne la un nivel minim pe toată durata de viaţă a filtrului.

Filtru QDT

 

Turn QDT cu carbon activ

Turnul cu carbon activ cu eficienţă ridicată elimină vaporii de ulei şi mirosurile din configuraţia de aer comprimat.

Eliminarea cantităţii maxime de vapori de ulei

Materialul excelent cu carbon activ al QDT, cu capacitate ridicată de absorbție garantează puritatea aerului de-a lungul întregului ciclu de viaţă, cu intervale de service de un an sau de 4.000 de ore de funcţionare, indiferent de evenimentul care se produce primul.

         

Economii de energie

Cu optimizarea căii de curgere interne, turnul îmbunătăţeşte eficienţa energetică cu un procent mediu de 65 la sută.

          

Instalare uşoară

Fie cu kitul de montare independentă pe podea, fie cu kitul opţional de montare pe perete, instalarea sistemului QDT este uşoară şi directă.

Linişte sufletească

Sistemul QDT asigură linişte sufletească prin designul robust al capului şi al carcasei sale, împreună cu pungile pentru carbon activ acţionate cu arc, pentru a evita curgerea preferențială.

 

Dimensiuni reduse

În comparaţie cu vasele tradiţionale, QDT este extrem de compact.

 

Măsurarea purităţii aerului

Un indicator opţional de ulei măsoară uleiul în aval, oferind în orice moment asigurări suplimentare privind puritatea aerului.

 

QDT pentru filtrare optimă a vaporilor de ulei

În industria farmaceutică, de alimente şi băuturi, electronică şi în alte domenii unde puritatea aerului este critică, trebuie să eliminaţi vaporii de ulei rezidual şi mirosurile din sistemul de aprovizionare cu aer comprimat. Prin utilizarea absorbţiei, straturile de carbon activ din QDT vor reduce conţinutul de ulei rezidual la mai puţin de 0,003 mg/m³. Căderea de presiune rămâne la un nivel minim pe toată durata de viaţă a filtrului.

Descarcăre fișe tehnice:

Filtre de înaltă eficiență

Doriţi mai multe informaţii?

Scrieţi-ne pentru a solicita detalii tehnice sau ofertă personalizată pentru proiectul dumneavoastră.

Cerere ofertă
10+ ani experiență
în servicii și echipamente
200+ lucrări și
proiecte finalizate cu succes
soluționare rapidă
pentru orice intervenție sau service
mărci de prestigiu
furnizori și produse calitative