Home » Tratare aer comprimat » Filtre de linie » Filtre de praf și ulei

Filtre de praf și ulei


Filtru coalescer de ulei DD(+), PD(+), UD(+)

Filtrele noastre coalescer de înaltă performanţă pentru ulei îndepărtează aerosolii de ulei, praful umed şi picăturile de apă din aerul comprimat.

Filtrare maximă

Mediul de spumă şi fibră de sticlă de înaltă eficienţă asigură filtrarea şi evacuarea unei cantităţi maxime de aerosoli de ulei, praf umed şi picături de apă.

 

Economii de energie

Designul şi mediul de filtrare optime utilizate pentru filtrele noastre de aer comprimat minimizează căderea de presiune şi menţin la un nivel scăzut costurile de operare.

Întreţinere redusă

Întreţinerea filtrelor este facilitată de elementele montate prin împingere, în timp ce nervurile exterioare de pe carcasa filetată asigură o prindere fermă.

 

Performanţă ridicată

Sunt selectate materiale de înaltă calitate, precum miezuri din oţel inoxidabil, garnituri inelare, capace etanşate cu răşină epoxidică şi carcase de filtru acoperite cu strat anticoroziv, pentru a asigura performanţe şi fiabilitate ridicate.

 

DD şi PD asigură o filtrare coalescentă optimă a uleiului

Filtrele coalescer DD(+) şi PD(+) de ulei reduc în mod eficient aerosolii de ulei, praful umed şi picăturile de apă din fluxul de aer comprimat, pentru a proteja investiţia, echipamentele şi procesele. Aceste impurităţi ar putea proveni din lubrifierea elementului compresorului, din aerul de intrare şi din instalaţia propriu-zisă a compresorului.

Filtru UD

 

Filtre coalescente de ulei UD+ (filtru compresor pentru ulei şi particule)

Reduceţi cu 40% costurile cu energia, cu soluţia de filtrare coalescentă UD+ doi-în-unu a uleiului. Cea mai bună puritate a aerului din clasa sa. Protejaţi-vă investiţia, echipamentele şi procesele.

Economii de 40 % de energie

O cădere de presiune cu 40 % mai redusă decât combinaţia standard de filtre în linie conduce la o eficienţă energetică cu 40 % mai ridicată, datorită tehnologiei noastre unice de filtrare Nautilus.

 

Amprentă mică

Conceptul filtrării doi-în-unu reduce spaţiul şi complexitatea de instalare, aceste filtre devenind astfel adecvate în special în cazul aplicaţiilor în care spaţiul este limitat.

Economisiţi bani

Instalaţi UD+ pentru a vă bucura de economii semnificative de costuri în comparaţie cu filtrele convenţionale.

 

Aer pur

Puritatea aerului este echivalentă cu cea obţinută utilizând două filtre convenţionale in linie, datorită designului filtrelor UD+ şi mediului utilizat.

Fără risc de crăpături în mediul de filtrare

Tehnologia de filtrare Nautilus nu prezintă niciun risc de crăpături în mediul de filtrare, deoarece mediul de filtrare este înfăşurat în jurul filtrului.

   

Descarcăre fișe tehnice:

Filtre de praf și ulei

Doriţi mai multe informaţii?

Scrieţi-ne pentru a solicita detalii tehnice sau ofertă personalizată pentru proiectul dumneavoastră.

Cerere ofertă
10+ ani experiență
în servicii și echipamente
200+ lucrări și
proiecte finalizate cu succes
soluționare rapidă
pentru orice intervenție sau service
mărci de prestigiu
furnizori și produse calitative