Home » Tratare aer comprimat » Filtre de linie » Filtre speciale

Filtre speciale


Fără silicon, de înaltă presiune

Filtre SFA fără silicon

Filtrele noastre SFA asigură o puritate excepţională a aerului pentru aplicaţiile în care este necesar aer fără silicon, precum vopsitoria şi industria auto. Protejați-vă produsele finale.

Garantat fără silicon

Producem carcasele şi elementele filtrelor noastre SFA într-un mediu de tip cameră cu atmosferă controlată şi le testăm în conformitate cu proceduri certificate.

 

Îndepărtarea cantităţii maxime de contaminanţi

Filtrul nostru SFA asigură îndepărtarea cantităţii maxime de praf uscat şi umed, de particule, de aerosoli de ulei şi de picături de apă, prin mediul său foarte eficient din fibră de sticlă şi vată de sticlă.

 

Economii de energie

Designul şi mediul utilizate pentru filtrele noastre de aer comprimat minimizează reducerea de presiune.

Performanţă ridicată

Sunt selectate materiale de înaltă calitate, precum miezuri din oţel inoxidabil, garnituri inelare duble, capace etanşate cu răşină epoxidică şi carcase de filtru acoperite cu strat anticoroziv, pentru a asigura performanţe şi fiabilitate ridicate.

 

Întreţinere simplă

Elementele montate prin împingere şi nervurile exterioare de pe carcasa filetată facilitează întreţinerea filtrelor.

   

 

SFA asigură o puritate excelentă a aerului

Filtrele noastre SFA de înaltă calitate, fără silicon, protejează instrumentele şi produsele finale, împiedicând în mod eficient pătrunderea în sistemul de aer comprimat a prafului uscat şi umed, a particulelor, a vaporilor de ulei şi a picăturilor de apă. SFA este certificat de Institutul Fraunhofer ca fiind lipsit de silicon.

 

Seria H - Filtre de înaltă presiune

Filtre H

Filtrele noastre H asigură o puritate excepţională a aerului pentru aplicaţii de înaltă presiune, care acoperă un interval larg de presiuni. Sunt utilizate adesea în industria chimică sau în cea de alimente şi băuturi.

Siguranţă garantată

Toate carcasele filtrelor de înaltă presiune sunt testate hidraulic, pentru a asigura permanent funcţionarea sigură şi stabilă. Fiecare filtru este furnizat cu un certificat de testare hidrostatică.

 

Îndepărtarea cantităţii maxime de contaminanţi

Filtrul nostru de înaltă presiune asigură îndepărtarea unei cantităţi maxime de praf uscat şi umed, de particule, de aerosoli de ulei şi de picături de apă, prin mediul său foarte eficient din fibră de sticlă şi vată de sticlă.

 

Economii de energie

Designul şi mediul de filtrare optime utilizate pentru filtrele noastre de aer comprimat minimizează căderea de presiune şi menţin la un nivel scăzut costurile de operare.

Fiabil

Materiale de înaltă calitate, precum miezuri din oţel inoxidabil, garnituri inelare duble, capace etanşate cu răşină epoxidică şi carcase de filtru acoperite cu strat anticoroziv, asigură performanţe şi fiabilitate ridicate.

 

Gamă largă

Gama noastră largă de aplicaţii include 4 variante de presiune, 9 dimensiuni şi 5 clase. În plus, filtrele H pot fi utilizate atât pentru aer, cât şi pentru azot la presiuni ridicate.

   

 

Puritate excepţională a aerului, la presiune ridicată

Filtrele noastre SFA de înaltă presiune reduc eficient aerosolii de ulei, praful uscat şi umed, particulele, picăturile de apă şi vaporii de ulei din fluxul dvs. de aer comprimat, pentru a vă proteja investiţia, echipamentele şi procesele. Soluţiile noastre de filtrare de înaltă presiune sunt realizate pentru a asigura în mod rentabil cea mai bună puritate a aerului şi pentru a respecta cerinţele de calitate în creştere din prezent, până la presiuni de lucru de 350 bari.

Descarcăre fișe tehnice:

Filtre speciale

Doriţi mai multe informaţii?

Scrieţi-ne pentru a solicita detalii tehnice sau ofertă personalizată pentru proiectul dumneavoastră.

Cerere ofertă
10+ ani experiență
în servicii și echipamente
200+ lucrări și
proiecte finalizate cu succes
soluționare rapidă
pentru orice intervenție sau service
mărci de prestigiu
furnizori și produse calitative